Avís Legal

DADES IDENTIFICATIVES
En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: L’empresa titular d’https://businesscenters.cat/ és CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. amb domicili en Passeig de Gràcia Núm. 12 – 1r,08007 Barcelona, correu electrònic: info@businesscenters.cat, telèfon contacto: 93 238 67 10 , amb número de C.I.F: B62028899, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 31900, Foli 155, Fulla B-200416INSC 1r.er

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES:

 1. RESPONSABLE: Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades?
  Identitat: CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. – CIF: B62028899
  Direcció postal: CORSEGA, 299, SOBREÁTICO 08008 BARCELONA
  Telèfon: 93 238 67 10 – Correu electrònic: info@businesscenters.cat
 2. FINALITAT: Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
  En CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per a les següents finalitats:
  • Facilitar informació sobre els nostres productes i serveis
  • Prestar el servei contractat
  • Realitzar la facturació de la mateixa
 3. LIMITACIÓ TERMINI DE CONSERVACIÓ Per quant de temps conservarem les seves dades?
  Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
 4. LEGITIMACION: Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
  La base legal per al tractament de les dades és el consentiment obtingut de l’interessat, a més de la contractació dels serveis.
 5. DESTINATARIS: A què destinataris es comunicaran les seves dades?
  Les dades es comunicaran a:
  • Administració Tributària
  • Bancs i Entitats Financeres
  • Gestoria
 6. DRETS: Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
  Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CORCEGA BUSINESS CENTER, SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.Las persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades, ja no siguin necessaris per als fins que van ser recogidos.En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa d’reclamaciones.En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  Per obtenir informació addicional sobre els seus drets visita la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (https://www.aepd.es/)

  Per exercir els seus drets pot escriure un correu electrònic a info@businesscenters.cat en el qual ha d’identificar-adjuntant còpia del seu DNI i indicar el dret que desitja exercir i el motiu.

 7. PROCEDÈNCIA: Com hem obtingut les seves dades?
  • Les dades personals que tractem en CORCEGA BUSINESS CENTER, S.L. procedeixen de la persona interessada i / o el seu representant.
  • Les categories de dades que es tracten són:
   • Dades d’identificació.
   • Adreces postals o electròniques.
   • Dades Econòmiques.
  • No es tracten dades especialment protegides